Брой мнения : 8174 Age : 23 Localisation : Nameless Diary Registration date : 04.01.2008
Заглавие: Тормоз в училище/на работа Съб 11 Фев 2017, 19:56
Случвало ли ви се е да сте били подложени на тормоз на работа или в училище? Разкажете някоя история, как се справихте/справяте с това? А може би сте измъчвали някого?
Брой мнения : 234 Age : 20 Localisation : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш... Registration date : 17.11.2013
Заглавие: Re: Тормоз в училище/на работа Нед 12 Фев 2017, 00:46
В училище до 7ми клас ме тормозеха една групичка от класа ми и го преживявах много тежко, докато един ден не си казах "майната му, писна ми" и с три приказки ги оправих всички. ;д Повече дума не ми казаха. ;д
Заглавие: Re: Тормоз в училище/на работа Вто 21 Мар 2017, 13:07
О, имало е подвиквания, скубане на косата, подигравки от страна на съученички... Мразя училището по принцип и то не толкова заради ученето, колкото заради това, че бях задължена да съм постоянно с хора, които мразя.
Брой мнения : 146 Age : 37 Registration date : 11.03.2017
Заглавие: Re: Тормоз в училище/на работа Вто 21 Мар 2017, 23:22
на мен ми вземаха парите като малък но това си беше нормално,случваше се и на другите деца оставях си съвсем малко в джоба ако решат да ме пребъркат,а другите скривах добре,пък и колко пари да съм имал,стотинки някакви...отмина си само,като пораснах спряха
Брой мнения : 8174 Age : 23 Localisation : Nameless Diary Registration date : 04.01.2008
Заглавие: Re: Тормоз в училище/на работа Нед 30 Апр 2017, 21:21
като бях малка, много ме обиждаха в училище... направо не знам как съм издържала. в интерес на истината, в по-малките класове изобщо не ми пукаше. колкото по-голяма ставах, толкова повече се панирах от това. не знам как е възможно, това е голям куриоз. ;д