| Домашни любимци | |
|
Автор | Съобщение |
---|
ℛiddℓℯ `、ヽ☂

Брой мнения : 8174 Age : 23 Localisation : Nameless Diary Registration date : 04.01.2008
 | Заглавие: Домашни любимци Сря 03 Ное 2010, 22:18 | |
| Имате ли? Искате ли да имате? И какъв? И т.н. _________________  |
|
 | |
ℛiddℓℯ `、ヽ☂

Брой мнения : 8174 Age : 23 Localisation : Nameless Diary Registration date : 04.01.2008
 | Заглавие: Re: Домашни любимци Чет 04 Ное 2010, 20:25 | |
| искам да си имам котка за жалост майка ми не може да понася животни (въпреки че сме имали) няма да се съгласи да си вземем, понеже дере мебели и т.н. _________________  |
|
 | |
Арлина après moi le déluge

Брой мнения : 2720 Age : 25 Localisation : /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Registration date : 10.02.2009
 | Заглавие: Re: Домашни любимци Чет 04 Ное 2010, 21:24 | |
| Искам куче. имала съм 5-6 -поне- но това беше, когато живяхме в къща... Шибаните добри, стари времена. Сега имам само котка, а наистина ОБИЧАМ кучета. И те мене. _________________ The harmonicas play the skeleton keys and the rain And these visions of Johanna are now all that remain.
|
|
 | |
El Manana thoughtless pony
Брой мнения : 276 Age : 37 Localisation : у дома е там където има Пудингг. Registration date : 18.07.2007
 | Заглавие: Re: Домашни любимци Чет 04 Ное 2010, 21:30 | |
| имала съм куче, котка (в бабини де), хамстер, морско свинче, папагали и риби. сега имам заек ,който се казва Бъньо хахахах. майка ми и брат ми го кръстиха Бъни (супер комерс, знам.) ,но после се оказа мъж. не е декоративен ,а направо сме си го взели от село. бял е и е малко бебинци. за заек е супер умен и е адски гальовен ,което много ме учуди. ходи след тебе и като се спреш и го погалиш се пльосва на пода и чака още. може спокойно да го държиш в себе си, да го гушкаш и няма да шавне. не пикае навсякъде ,но за сметка на това ака в движение ,което не е много приятно хахаха. като цяло ми е душичка и си го обичамм . |
|
 | |
ℛiddℓℯ `、ヽ☂

| Заглавие: Re: Домашни любимци Пет 05 Ное 2010, 19:29 | |
| Имали сме: 2 котки и 1 куче пет - шест (седем) хамстера, едното загинало по изключително болезнен начин за нас.. едно морско свинче, за което баба ми и дядо ми особено много страдаха, понеже толкова го обичаха, че искаха те да го гледат и им стана като дете (все пак са възрастни хора и по цял ден се занимаваха само с него; беше им като внуче все едно..) на село - две котки (и за кратко - куче), не броим кокошки и подобни _________________  |
|
 | |
DaNiTyYy

Брой мнения : 6 Registration date : 05.11.2010
 | Заглавие: Re: Домашни любимци Пет 05 Ное 2010, 21:36 | |
| Имам четири котки  Просто ги обожавам тези животни.Лу и Рая са женски,Лъки и Лео са мъжки. |
|
 | |
wabbit bionic
Брой мнения : 162 Registration date : 26.08.2007
 | Заглавие: Re: Домашни любимци Пет 05 Ное 2010, 22:44 | |
| Имам котарак на пет години. Казва се Лекс. Ето снимка Най-прекрасното същество е ♥ Много харесвам хъскитата. Като смеска между вълк и куче са, и са адски красиви. Ако някой ден си имам собствена къща искам едно такова да се разхожда вътре + още една котка, за да е по-весело. Не съм нито dog нито cat person обичам всички животни еднакво много. |
|
 | |
Анджи aladdin sane

Брой мнения : 688 Age : 24 Localisation : scotland, uk Registration date : 28.02.2009
 | Заглавие: Re: Домашни любимци Съб 06 Ное 2010, 01:27 | |
| |
|
 | |
ℛiddℓℯ `、ヽ☂

| Заглавие: Re: Домашни любимци Съб 06 Ное 2010, 12:04 | |
| Е, спокойно, щом засега са ти дали зайче, някой ден ще се съгласят и за куче. _________________  |
|
 | |
Ая

Брой мнения : 83 Age : 24 Localisation : стоя на пръсти...накрая на света Registration date : 29.06.2010
 | Заглавие: Re: Домашни любимци Нед 07 Ное 2010, 15:10 | |
| Имам плъхче- Клео са казва(от Клеопатра- дълга история с парк и прясно мляко) На около година и половина, ужасно умна и разбираща всичко, като кученце ми е  Искам куче. Цял живот искам куче. Чакам само да порасна |
|
 | |
ℛiddℓℯ `、ヽ☂

| Заглавие: Re: Домашни любимци Чет 10 Дек 2015, 00:00 | |
| _________________  |
|
 | |
Арлина après moi le déluge

Брой мнения : 2720 Age : 25 Localisation : /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Registration date : 10.02.2009
 | Заглавие: Re: Домашни любимци Съб 12 Дек 2015, 16:09 | |
| оф преатели, сега си гледаме куче (уж беше за два дена, това преди два месеца) и разбира се го обожавам, но, както е казал поетът, любовта е куче от ада, а кучето от ада се казва Харам. да, Харам! накратко Хари. Тепърва навлиза в пубертета и сега сме преместили резиденцията му в коридора, щото мебелите в апартамента започват да свършват. животът е труден
 _________________ The harmonicas play the skeleton keys and the rain And these visions of Johanna are now all that remain.
|
|
 | |
ℛiddℓℯ `、ヽ☂

| Заглавие: Re: Домашни любимци Съб 12 Дек 2015, 16:30 | |
| беби _________________  |
|
 | |
Vanko

Брой мнения : 667 Age : 19 Registration date : 08.12.2015
 | |
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Домашни любимци  | |
| |
|